Bereikbaarheid

Parkeergelegenheid

praktijktijden arts

maandag en dinsdag: 09.30 uur tot 17.00 uur

U kunt dit nummer (040 – 248 06 38) gebruiken voor het maken en wijzigen van afspraken, verkrijgen van informatie e.d. Wij verzoeken u vriendelijk om bij voorkeur op tijden te bellen, dat de assistent aanwezig is.

aanwezigheid assistent

maandag en donderdag: 10.00 uur tot 13.00 uur

Op de tijden dat er geen assistent aanwezig is en als alle lijnen bezet zijn, kan het zijn dat u de voicemail treft. Spreekt u die dan gerust in. Spreek langzaam en vermeldt alstublieft uw naam, telefoonnummer en tijdstip waarop u teruggebeld kunt worden.

arts

De arts kan u raadplegen voor:

voor korte medische vragen (o.a. uitslagen van onderzoeken) tijdens het telefonisch spreekuur van maandag, dinsdag en donderdag van 13.30 tot 14.00 uur. Voor medisch dringende redenen, gedurende de gehele dag voor telefonisch consult. De afspraak hiervoor maakt u met de assistent.

Indien ze niet gestoord kan worden tijdens een consult, krijgt u op dit nummer 040 – 290 43 44 een voicemail. U kunt dan een boodschap inspreken. Ze belt u dan zo snel mogelijk terug.

U kunt de Praktijk ook mailen. Inhoudelijke medische vragen beantwoordt ze bij voorkeur mondeling. Daarvoor kunt u een kort (telefonisch) consult bij de receptie boeken. Zie ook in het hoofdmenu > werkwijze > consult > telefonisch advies.

Afwezigheid met vervanging
Bij afwezigheid van meer dan 2 dagen wordt er voorzien in telefonische vervanging door een collega arts. Deze service is uitsluitend bestemd voor die patiënten waar uitstel het ziekteproces negatief beïnvloedt. Het gaat hier dan niet om acute hulp (zie: ‘werkwijze’ > ‘acute hulp’) maar om ondersteuning voor het proces.

De vervangend arts heeft geen toegang tot uw medisch dossier, wat op-maat-gesneden hulp wel lastig maakt. Daarom is het in uw belang om tijdig op de hoogte te zijn van de afwezigheid van mevr. Schalkwijk.

Op het prikbord in de wachtkamer staan de perioden van afwezigheid. We proberen minstens een half jaar van te voren de afwezigheid aan te kondigen. U kunt deze perioden in uw agenda noteren.

waar vindt u de praktijk?

De Praktijk vindt u aan de Nieuwpoortstraat 25 in EINDHOVEN.
Dit is in het noordelijk deel van stadsdeel Woensel.
De postcode is 5628 NA Eindhoven en het telefoonnummer is 040 – 248 06 38.

Met het openbaar vervoer
Vanaf Eindhoven Centraal station neemt u bus 2, richting Blixembos Oost. Uitstappen bij halte Bisschop Bekkerslaan. Lopend in de richting van de bus steekt u de Bisschop Bekkerslaan over. U bent nu op de Bruggelaan. Daar neemt u de 1e straat links, de Oostendelaan. Aan het einde hiervan komt u op de Vlaanderenlaan, deze gaat u linksaf op. Kort hierna buigt de straat naar rechts, dit is de Nieuwpoortstraat. Aan het einde maakt de straat een bocht naar rechts. Schuin rechts voor u ziet u de praktijk op nummer 25. Deze wandeling duurt ongeveer 5 minuten.

Met eigen vervoer
U krijgt op verzoek een routebeschrijving toegestuurd. Vergeet hier niet om te vragen bij het maken van een afspraak. Het is zonde van uw tijd als u lang moet zoeken. U kunt ook op Internet de routebeschrijving vinden, >> www.routenet.nl. Voor de ingang van de Praktijk is een parkeerplaats voor patiënten.

Tip: Als u autonavigatie gebruikt wordt u abusievelijk naar de parkeerplaats voor de apotheek aan de Bisschop Bekkerslaan geleid. Daar kunt u -vanwege verkeerspaaltjes- niet verder rijden. Die parkeerplaats voor de apotheek ligt ca. 250 meter ten oosten van onze Praktijk aan de Nieuwpoortstraat 25.