Tarieven en betaling

Orthosiphon aristatus

tarieven

Alle tarieven zijn exclusief kosten voor middelen.

omschrijving tarief
eerste consult  ! PATIENTENSTOP !250,00
consult130,00
telefonisch of video-bellen consult130,00
telefonisch advies, afhankelijk van duur            43,00/65,00
e-mail advies, afhankelijk van duur43,00/65,00
recept of verandering van recept40,00
herhalingsrecept20,00
boek VanzelfGenezen22,50

ondersteunende middelen

Ik maak gebruik van:

  • voedingssupplementen;
  • fytotherapie (kruiden);
  • homeopathie.

Middelen die door de verzekering worden vergoed, dient u aan te schaffen bij een apotheek. U ontvangt daarvoor van mij een recept. U kunt de middelen dan zelf in een apotheek kopen, vaak moeten deze besteld worden. Middelen die u niet vergoed krijgt, kunt u beter bij anderen kopen of bestellen. Daar is het veelal goedkoper dan bij de apotheek; zoals bij postorderbedrijf “De Roode Roos” of diverse webwinkels. Tijdens het consult kan ik u daarover informeren. Voor vergoedingen, zie: >> vergoeding door verzekeringen.

BETALING
U betaalt voor een consult in de Praktijk contant of per pin. Van de betaling ontvangt u een factuur als betalingsbewijs.
Betalingen voor telefonisch consult of voor andere zaken kunt u overmaken op:
ABN AMRO bank rekening nr.: 52 85 23 767 t.n.v. mevr. A.F.M. Schalkwijk, Eindhoven. Voor betalingen vanuit het buitenland:
BIC code: ABNANL2A
IBAN code: NL87ABNA0528523767

onderzoek

Het komt regelmatig voor dat ik het gewenst vindt dat er een aanvullend onderzoek plaatsvindt, zie >> diagnose en onderzoek. Dat gaat dan meestal om laboratoriumonderzoeken (bloed, ontlasting, e.d.). Onderzoek kan ook op verzoek van de patiënt; meestal ter bevestiging en ondersteuning van de diagnose.
Een prijsindicatie is daarvoor wel moeilijk te geven. Verdere informatie hierover geef ik graag tijdens het consult.

verwerkingskosten

Administratieve handelingen vragen steeds meer tijd: het schrijven van verklaringen, het aanvragen en uitwerken van laboratoriumonderzoeken, de correspondentie met collega medici. Om deze werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken, breng ik de kosten op basis van de tijdsinspanning in rekening.

adviesformulieren, folders en brochures

Uitgebreide adviesformulieren, folders en brochures verstrek ik alleen als dat noodzakelijk is. Soms zijn hier kosten aan verbonden.