Vergoeding door verzekeringen

Gentiana lutea

verzekering

Graag zou ik u hier een overzicht tonen waarop u precies kunt zien voor welke vergoedingen u in aanmerking komt. Helaas is dat onmogelijk, omdat het vergoedingenbeleid van de zorgverzekeraars constant verandert. Elk overzicht dat ik hier plaats is binnen korte tijd alweer verouderd.

Integrale Geneeskunde valt bij de ziektekostenverzekeraars onder de aanvullende verzekering. Als u een aanvullende verzekering heeft is gedeeltelijk vergoeding van uw consult meestal wél mogelijk.

Als u voor vergoedingen contact opneemt met uw verzekeraar kan het zijn dat zij u vragen stellen over de registratie van uw zorgverlener.
Mevrouw A.F.M. Schalkwijk is arts voor Algemene Geneeskunde. Daarboven past ze de CAM (Complementary and Alternative Medicine) disciplines toe van Natuurgeneeskunde en Biofysische Geneeskunde. Algemene (reguliere) Geneeskunde in combinatie met CAM wordt Integrale Geneeskunde genoemd. Zij is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Eindhoven onder nummer: 17250549.
Ze is BIG geregistreerd onder nummer 590 512 71701. Haar AGB-praktijkcode is 84054405; haar AGB code behandelaar is 84023028.
Dokter Schalkwijk is aangesloten bij de AVIG: Artsen Vereniging voor Integrale Geneeskunde.

ondersteunende informatie

Op de website van de LVNT Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundig therapeuten Vergoeding consulten (lvnt.nl)
treft u een overzicht aan van zorgverzekeraars met hun vergoedingen. Kijkt u daartoe op de homepage onder recente overzicht. De vergoedingen op die website voor natuurgeneeskundig therapeuten komen minstens overeen met de vergoedingen voor natuurgeneeskundig artsen. U kunt ook de Zorgwijzer raadplegen.

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

Artsenvereniging voor Integrale Geneeskunde >> AVIG >> www.avig.nl
Arzte-Gesellschaft fur Biophysikalische Informations Therapie >> www.bit-org.de